CUM CUMPAR

► Telefonic: puteti comanda produsele prezente pe site sunand la numarul de telefon 0740 056 528.

Prin e-mail: puteti comanda produsele prezente pe site prin email la adesa: comenzi@arbiton.ro

Online: pentru a putea comanda online trebui sa va creati un cont pe site-ul nostru.Dupa autentificare va invitam sa alegeti produsele    dorite si sa le adaugati in cos apasand Adauga in cos. Daca ati terminat de facut cumparaturile apasati pe link-ul Cos. Oricand doriti  puteti vedea ce se afla in interiorul cosului dumneavoastra cu posibilitatea de revenire la lista de produse prin simpla accesare a linkului  Continua cumparaturile. Pentru a finaliza comanda trebuie sa accesati Finalizare comanda  si veti fi redirectionat catre o noua  pagina in care va puteti introduce datele de contact pe care le vom folosii pentru a putea lua legatura cu dumneavoastra precum si  metodele de plata si de livrare.

Pentru proiectele speciale preturile se negocieaza in urma unei solicitari scrise trimise la urmatoarea adresa de email : comenzi@arbiton.ro

CUM PLATESC

► Ramburs cu numerar:

Ramburs numerar, prin intermediul curierului, pentru comenzi a caror valoare totala este mai mica de 5000 Ron. Livrarea este gratuita daca valoarea comenzii depaseste 500 Ron. Daca valoarea comenzii este mai mica de 500 Ron, costul de livrare va fi comunicat in prealabil.

► Plata prin transfer bancar se face prin ordin de plata cu urmatoarele date:

Beneficiar: S.C. Blitz Construct S.R.L.
Sediul social: Str. Harmanului Nr. 70 Bl. 137 Sc. B Ap. 30
CIF: RO18808573
Numar de inregistrare la Registrul Comertului: J08/1563/2006
Cont IBAN: RO50BTRLRONCRT0251854601
Banca Transilvania
Cont Trezorerie: RO20TREZ1315069XXX019660
Trezoreria Brasov

Pentru aceasta modalitate de plata veti primi prin e-mail  factura proforma.