De peste 12 ani societatea noastra se ocupa cu producerea, importul si distributia materialelor destinate amenajarilor interioare, in special parchet si accesorii pentru parchet.

Cu sediul central in Brasov, acoperim eficient judetele Brasov, Covasna, Prahova, Sibiu, Buzau, Bucuresti, Bacau, asigurand livrari rapide si preturi competitive.

Magazinul nostru online este dedicat produselor Arbiton. Acestea sunt importate de la cunoscutul producator polonez Decora.

Fiind unul din liderii europeni in materie de accesorii pardoseli va oferim parchet LVT , Plinte din MDF albe sau in nuante de parchet, Plinte din Polimer Dur cunoscut si ca Videlit, Izolatii pentru parchet in ambele variante, clasic sau incalzire in pardoseala, Profile de dilatatie, trepte, diferenta de nivel. 

Plinta alba este cea mai dorita plinta in momentul de fata atat de catre persoanele fizice, constructori sau arhitecti. De aceea este principalul produs pe care il promovam. Insa pe langa varianta vopsibila pe care o propunem standard putem personaliza plinta dumneavoastra in alte 50 nuante prin infoliere la cald. 

Ne adresam persoanelor fizice care isi doresc produse de inalta calitate, dar si revanzatorilor, constructorilor si dezvoltatorilor.

Plaja de preturi acopera cele mai diverse cerinte si bugete. De altfel in functie de proiect putem crea pachete de produse la preturi speciale.

Incepand din anul 2011 am inceput dezvoltarea unei retele de distributie locale a mai multor produse destinate amenajarilor interioare.

In categoria Referinte puteti vedea cateva din lucrarile realizate cu aceste produse.

Pentru o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati.

Echipa Blitz Construct Brasov