Amaron Wood EIR Mattari Oak CAS 221

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
Coleactia Amaron Wood Design rezolva toate dilemele in alegerea unei pardoseli SPC. Este maxim ce poate oferi o pardoseala SPC. Este vorba de click 5G Vallinge, clasa de trafic 4.2, decoruri moderne si clasice de lemn, stabilitate dimensionala marita.
Disponibilitate: Stoc suficient (116)
Pret la cerere
Colectie: Amaron Wood Design
Grosime: 5 mm
Clasa de Trafic: 4.2 Industrial
Strat de uzura: 0.55 mm
Tehnologie Click: 5G
Rezistivitate termica: 0.014
Ambalare: 2.076 mp/cut

Produse asemănătoare

Placile rigide SPC Amaron Wood EIR Mattari Oak CAS 221 din compozit cu densitate mare, pe baza de roca naturala si polimeri (formula HD Mineral Core) au finisajul mat si structura fina care copiaza perfect designul lemnului natural.

 

De ce EIR? Pentru ca 10 din cele 14 decoruri care alcatuiesc colectia au structura sincronizata unica, Real Wood Structure.

Parchetul Amaron Wood EIR Mattari Oak CAS 221 este cel mai eficient pentru sistemele de incalzire prin pardoseala (R=0,014 m2k/W). Are strat de uzura 0,55 cu o clasa de trafic 33/42.

 

Aceasta pardoseala este 100% rezistent la apa, foarte usor de intretinut, nu se pateaza. 

 

Stabilitatea dimensionala este 0,05%, adica se poate monta flotant (cu underlay Multiprotec Super Hardlay) lasand 5mm dilatatie la perete, pe o suprafata de pana la 200m2 si maxim 20 metri liniari pe o lungime, fara extra dilatatie. 

Pardoseala Amaron Wood EIR Mattari Oak CAS 221 se poate monta in toata casa: hol, living, baie, bucatarie, baie. Au sistem de imbinare cu clic 5G Vallinge pentru montaj flotant. 

 

Placile se pot taia usor cu cutter profesional si se monteaza cu folie Multiprotec Super Hardlay (RS 0.004) in cazul incalzirii in pardoseala sau alt substrat cu minim CS 400 kPa.   
Amaron Wood EIR Mattari Oak CAS 221 se poate monta direct peste pardoseala veche ceramica folosind underlay Arbiton Multiprotec Super Hardlay (CS=700kPa) daca rosturile gresiei sunt late de max 5mm si adanci de max 1mm.  

Garantie produs 25 ani rezidential/7 ani comercial. 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Produse asemănătoare