Woodric Stejar Lawrence CW 180

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
Pardoseala SPC este 100% waterproof, are continut mineral cu densitate mare (HD Mineral Core) cu strat de uzura 0.55 mm si Tytanium Nano Layer ANTISCRATCH. Produs integral in Europa.
Disponibilitate: La comanda
160 Lei
Colectie: Woodric
Grosime: 4 mm
Clasa de Trafic: 2.3 Rezidential 3.3 Comercial
Strat de uzura: 0.55 mm
Tehnologie Click: 2G
Rezistivitate termica: 0.03
Ambalare: 2.235 mp/cutie

strings.RecomendedProducts

Pardoseala SPC Woodric Stejar Lawrence CW 180 ofera cea mai înaltă calitate garantata de HD Mineral Core și TITANIUM NANO LAYER. Protecția împotriva zgârieturiloreste crescuta. Colectia contine 12 decoruri care reflectă frumusețea lemnului real. Colecția este 100% produsă în Europa. Acesta este un produs de cea mai bună calitate, de aceea producătorul acordă 25 de ani de garanție.

Pardoseala SPC Woodric Stejar Lawrence CW 180 este foarte eficienta pentru sistemele de incalzire in pardoseala (R=0,03 m2k/W). Se recomanda utilizarea foliei izolatoare Multiprotec Vinyl Click Super Hardlay.

Când au fost concepute colecțiile Woodric si Woodric EIR obiectivul a fost sa fie frumoase ca lemnul și practice precum plăcile ceramice. La baza acestui produs se află un conținut mineral (HD MINERAL CORE) care este un amestec de minerale naturale cu polimeri moderni. 

La colecția Arbiton Woodric există de două ori mai multe plăci unice in pachet în fiecare design disponibil, decât numărul standard. Toate se potrivesc perfect între ele și, în același timp, fiecare dintre ele este unică, exact ca o placă de lemn natural.

Pardoseala SPC Woodric Stejar Lawrence CW 180 este 100% rezistenta la apa, usor de intretinut, nu se pateaza. Finisaj mat si structura fina care imita perfect lemnul. Tehnologia click este brevetata 2G Valinge, ceea ce face montajul foarte usor.

Pardoseala SPC Woodric Stejar Lawrence CW 180 are un design foarte familiar, cu numeroase imperfecțiuni. Granulația lemnului este foarte clară, ceea ce dă efectul de lemn vechi cu o istorie bogată.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare